7 najboljih chat bot platformi za kreiranje biznis botova
News News, 26/11/2017
Share Facebook Share Twitter Share Linkedin Link

Jedino što vas može izdvojiti iz mora drugih preduzeća koja tržištu nude iste ili slične proizvode i usluge kao i vi je način na koji tretirate svoje mušterije i klijente – zbog ovoga, možemo reći da nijedna strateška akcija ne doprinosi razvoju biznisa više od kontinuiranog unapređivanja korisničkog servisa i investiranja u pogodna rešenja.

Pa ipak, investicije su poslednja stvar koju mala preduzeća sebi mogu da priušte. Ne bi li napredovala, rešenja u koja ova preduzeća investiraju moraju istovremeno biti jeftina i efikasna. Chat botovi se srećom odlikuju i jednom i drugom karakteristikom, zbog čega se i smatraju za budućnost korisničkih servisa.

Kako je broj kompanija koje nude chat bot usluge sve veći i veći, nesumnjivo će vam biti potrebno malo pomoći pri odabiru brenda koji nije samo najjeftiniji i najefikasniji, već i najpouzdaniji. Takav je svaki od narednih 7 provajdera chat bot usluga, pa vam predlažemo da se upoznate sa njihovom ponudom.

 

SnatchBot

 

7 najboljih chat bot platformi za kreiranje biznis botova

 

Ljudi koji stoje iza ove revolucionarne plaforme su vizionari – Henri Ben Ezra i Avi Ben Ezra veruju da su chat botovi direktni prethodnici veštačke inteligencije. Zahvaljujući njima i kompaniji SnatchBot, preduzećima je omogućeno da kreiraju chat botove za sve uređaje, i tako pozovu svoje klijente da sa njima interaguju preko pametnih telefona, laptopova, veb-sajtova i aplikacija.

Ono što će vas najviše iznenaditi u vezi sa SnatchBot platformom je to što je u potpunosti besplatna. Bez imalo investicija u novcu, i sa jednim jedinim rešenjem, moći ćete da pokrijete gotovo sve komunikacione kanale i podignete uslugu vašeg korisničkog servisa na potpuno novi nivo.

Nakon što kreirate chat bota, možete ga integrisati sa zvaničnim veb-sajtom, Fejsbukovim Messengerom, Slackom, i drugim kanalima. Usput vam neće biti potrebno nikakvo tehničko znanje ili iskustvo u kodiranju – platforma SnatchBot je veoma intuitivna i jednostavna za korišćenje.

Jedino što treba da učinite je da odaberete botovu namenu. Platforma dozvoljava kreiranje asistenata za obavljanje jednostavnih razgovora, botova za odgovaranje na kompleksne upite, kao i onih koji naplaćuju usluge. Ukoliko nemate iskustva sa kreiranjem chat bot dijaloga, SnatchBot vam nudi prodavnicu unapred definisanih interakcija koja svakim danom postaje sve veća.

U pitanju je najbolja platforma za kreiranje botova – ako uzmemo u obzir da je besplatna, intuitivna, jednostavna za korišćenje, i jedina koja nudi rešenja za veliki broj komunikacionih kanala, jasno je zašto SnatchBot zaslužuje prvo mesto na ovoj listi. Ovo su svakako moj lični izbor i mišljenje, mada isto potvrđuju i preduzeća širom sveta.